Søk i denne bloggen

tirsdag 27. september 2011

Hæmmer
Konseptet er ”Oversized”, de leverer store klokker til både kvinner og menn. Klokkene er 50mm og 45mm, klokkene er unisex, det vil si at kvinner også kjøper de største modellene. Noen av modellene har ekte swarovski krystaller rundt urskiven, disse modellene er mest solgt til kvinner. Alle klokkene lasergraveres med hvert sitt serienummer dette er en detalj som gjør dem litt mer eksklusive, en detalj som de fleste synes er litt morsom. Et annet kjennetegn er at kronen er på venstre side slik at man slipper å komme i konflikt med håndleddet. (de fleste bruker klokken på venstre arm. Hvis man ikke gjør det så er det ikke så praktisk likevel… )

Urverket er heter Miyota og er et quartz urverk produsert i Japan. Dette er et stabilt og godt urverk som brukes av en rekke andre kjente merker bland annet Citizen, Nixon, Invicta med flere.
Unntaket er de automatiske klokkene, de man kan se urverket på baksiden av urkassen. Dette urverket er Miyota 8215, og er selvopptrekkende. Dvs at urverket gjør om vår energi til å få klokken til å gå. Den har inntil 45 timer ”stand by” det vil si at klokken går inntil 45 timer selv når den ikke brukes. Hvis den ikke har blitt brukt på en stund trekkes opp ved å vri på kronen.

Glasset er herdet mineralglass, det sterkeste krystallglasset og tåler opptil 10bars trykk. Dykkerklokkene har safirglass det aller sterkeste glasset, og de tåler opptil 20bars trykk.
Alle klokkene er vanntette, men kronen MÅ være skrudd helt inn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar